Temada değişiklik

Başlatan snalkan, 03 Mayıs 2013 02:49:26

« önceki - sonraki »

snalkan


menü öğesi bölümünde temada hazır olarak gelen işaretli alanı kaldırmak istiyorum. resmi kaldırdım ama hala daha resim yok ama yeri görünüyor. ayrıca resmin altındaki yazıyıda kaldırmak istiyorum. tema düzenlemeye girdim fakat dediğim gibi sadece resmi kaldırabildim. metin kısmının nerde olduğunu bulamadım. site görünümünde öğeyi denetle dediğimde yeri ve kodları çıkıyor ordan o şekilde siliyorum ama silinmiş halini kaydedemediğim için sayfayı yenileyince geri geliyor. tek tek bütün dosyalara baktım ama ne resmin şuanki halini nede metin kısmını bulamadım.

sanal

#1
Size daha önce örnek veri yüklenerek kurulmuş bir joomla yı editleyerek site yapmaya çalışmanın yanlış olduğunu ve herşeyin birbirine karışacağını belirtmiştim.

Örnek veri yüklenmeden kurulmuş bir joomla da kategori ve alt kategori oluşturma, içerik ekleme, menü ve alt menü öğeleri oluşturma gibi temel konularda kendi çabaları ile bir şeyler öğrenmeye çalışarak sitelerini oluşturmaya çalışan kullanıcıların yaşadığı sorunlara ücretsiz olarak destek veriyoruz

Fakat örnek verileri kendi kafasına göre keyfe keder editleyerek her şeyi karmakarışık hale getiren ve daha sonra yardım isteyen joomla kullanıcılarının sorunlarına prensip olarak ücretsiz destek vermiyoruz.