Makale yayınlama sorunu

Başlatan triopas, 28 Tem 2013 14:44:52

« önceki - sonraki »

triopas

Çok uzun süre önce joomla 1.15 üzerine kurduğum sitem çöktü. herşeye baştan başlamak ve joomla 3.x serisini anlamak çok zor geliyor. En basit yazdığım bir makaleyi bile yayınlayamıyorum.
yazdığım makaleyi : "yayınla", "öne çıkan makale" yaptığım halde var olan örnek makale "Getting Started" kalıyor. bunu nereden değiştirebileceğimi bir türlü bulamadım. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz. Protostar teması yüklü.

sanal

Ana Menü de anasayfa ( home ) menü öğesine girin, gelişmiş seçenekler sekmesini tıklayın, Kategori Seçiniz bölümünde tüm kategorileri işaretleyiniz ardından Makale Sırası bölümünde ilk önce en yeniyi seçip kaydediniz.

Bu şekilde sorununuzun çözülmüş olması gerekir

triopas

Herşeyden önce cevap yazma inceliğiniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Site işinden bunalmaya başlamıştım daha işin başında. Söylediğiniz şeyi yaptım ancak o zaman sadece kategori ismini gösterdi ama makalelere ulaşmak için orayı tıklamak gerekti. yani boş bir ana sayfa ve üstte sadece kategori ismi oldu. sonra sizin söylediğiniz yerden kategori değilde öne çıkan makaleleri işaretledim o zaman istediğim oldu sanırım..acaba doğru yaptımmı bunu sormak istedim

sanal

#3
Sanırım siz ana sayfa bağlantısını kurulumda varsayılan olarak gelen öne çıkan makaleler olması gerekirken başka bir yere yönlendirmişsiniz.
Bunu tekrar öne çıkan makaleler haline getirince sorun ortadan kalkmış.

triopas

İnanın öyle bir değişiklik yapmadım ama bu da benim çabalama merkezim oldu :)) Neyse sonunda sizin verdiğiniz destekle bu sorunumu halledebildim. Çok teşekkür ederim çalışmalarınızda başarılar dilerim.

sanal

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

;)