Joomlada kaydet, kapat vs butonlar çalışmıyor

Başlatan hozharputlu, 05 Ağu 2014 12:12:08

« önceki - sonraki »

hozharputlu

s.a. joomla sürüm 2.5.18 sorunum şu çok uzun zaman oldu siteye girmemiştim bugün güncelleme yapmak için siteye girdim ama sorun var joomlada birçok buton işlem görmüyor.mesela alttaki resmini gönderdiğim gibi. makaleyi yazıyorum düzenliyorum fakat kaydedemiyor yayınlayamıyorum. ve ne genel yapılandırma sekmesinde ne başka biryerde değişiklik yapamıyorum. Acaba yanlışlıkla bu butonların bulunduğu joomladan bir dosya mı sildim?
http://www.odipar.com/site-1.jpg

sanal

Merhaba

Bu tip sorunlar durup dururken oluşmaz, muhakkak bir etki veya müdahale söz konusudur.
Nedenini bilemediğimiz için çözüm şudur veya budur diyemiyoruz.

İyi çalışmalar

ahmet5542

Sayın arkadaş, hangi versiyon joomla kullanıyorsan aynı dosyaları ftp ile üzerine yazdırdığın zaman sorun çözülecektir. Kolay gelsin.

hozharputlu

Ahmet bey yanıt gönderdiğiniz için teşekkürler. Söylediğiniz gibi joomla kurulum dosyasını aynı sürümünü buldum ve ftp den attım. fakat bir değişiklik olmadı. bu arada dikkatimi çeken ayrı konu ise kullanıcı hesaplarıma girdiğimde gördüğüm tablo aşağıda bilginize sundum. bir garip durum var sanki

http://www.odipar.com/Adsiz.jpg

hozharputlu

Ahmet bey iyi günler şuan çözüldü sorun. önbelleği temizledim. biranda herşey normale döndü. bende anlamveremedim ama gayet sağlıklı gözüküyor sitem. teşekkür ederim alakanız için.

proximos

Böyle durumlarla bende çok karşılaştım. admin paneline girişte www.siteadınızı yerine direk site adınızla girerseniz sorun çözülüyor.