Resme Tıklayınca Popupta albüm açılmasını istiyorum.

Başlatan ozberk, 19 Ara 2014 23:26:03

« önceki - sonraki »

ozberk


Merhaba arkadaşlar, günlerdir başlıktaki gibi her kategoriden 1 resim olacak ve o resme tıklayınca o albüm popupta açılıp tıklandığında o albüm gezilecek.
Mesela R-458 nolu ayakkabıdan bir resim olacak o resme tıklayınca ön arka sağ sol altı üstü gibi resimler slayt gibi ileri geri yapılabilecek. bu şekilde sitedeki gereksiz kalabalığın kalkmasını istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim sabaha yetiştirmem lazım...


sanal

Merhaba

İstediğiniz özellikteki fotoğraf galerilerini
http://extensions.joomla.org/category/photos-a-images
adresinde bulabilirsiniz.

Bu da isteğinizle örtüşen bir örnek
http://hunyadi.info.hu/levente/en/sigplus/demo

ozberk


Öncelikle ilginiz için çok teşekkürler. fakat inanın günlerdir bir çok eklentiye baktım ama tam olarak istediğim şu A B C D E F G gibi resimler olacak ve örnek A resmine tıkladığımda A1 A2 A3 A4 gibi resimleri açılacak. alttaki vermiş olduğunuz linki inceledim fakat anlattığım gibi bir kısım göremedim bunubi kaç ay önce rokbox eklentisiyle yapmıştım fakat hiçbir şekilde makaleye ekleyemiyorum bunu. bana bi şekilde yardımcı olursanız sevinirim sabaha kadar yetiştirmem lazım...

sanal

Sizin yapmak istediğiniz aşağıdaki linkteki gibi makalelnin içinde resim galerisi olması değil mi.
İlk resim görünüyor, resime tıklayınca diğer resimler de seçilebiliyor.

http://joomla.cf.gs/index.php/template/articles/14-forming-engineering

Olay bu mudur?

ozberk

Evet aynen budur. sigplus ile çözdüm şu an bir sıkıntı yok çok teşekkür ederim...
Fakat şu an şu sıkıntı var. rockettheme nin hazır template li sitelerinden editleyerek yaptım siteyi ilk günler bişey yokken şu an sitemin domaini www.aaaaaa.com sa google da başlığımın altında w w w .s t o n e b i z . r  u  yazıyor.

sanal

Büyük bir ihtimalle sitenizde virüs var veya hacklenmiş.
Bu durum oluşmadan önceki bir tarihe ait temiz yedeğiniz varsa geri dönebilirsiniz veya hosting firmanız bu tip bir hizmet veriyor ise onlardan yedeğinizi geri dönmelerini isteyebilirsiniz.

Yedeğiniz yoksa temizlik işlemini kendinizin yapmak durumudasınız demektir.


ozberk

veritabanında da çok arama yaptım bulamadım. dosyalarda da çok arama yaptım yine bulamadım. o siteyi açtığımda kendi kullandığım temanın boş halini buluyorum ve nasıl çözeceğim bilmiyorum.