Joomla Kurulum Hk.

Başlatan ustasmt, 19 Ara 2015 14:47:42

« önceki - sonraki »

ustasmt

Merhaba,
Joomla_3.4.6-Stable-Full_Package paketini indirerek AppServ/www klasörünün altına yükledim. AppServ 2.6.0, PHP 6.0.0 kurulu olup 127.0.0.1/Joomla adresine gittiğimde aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Konu hk. yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Warning: Unexpected character in input:  /  (ASCII=92) state=0 in C:/AppServ/www/Joomla/libraries/vendor/composer/autoload_real.php on line 23
 
 Warning: Unexpected character in input:  /  (ASCII=92) state=0 in C:/AppServ/www/Joomla/libraries/vendor/composer/autoload_real.php on line 23
 
 Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:/AppServ/www/Joomla/libraries/vendor/composer/autoload_real.php on line 23

sanal

#1
Merhaba

Normalde lokal sunucuda yapılan joomla işlemlerine destek vermiyoruz, zira web sunucusunda olmayacak hatalar lokal sunucularda çıkabiliyor.
Ayrıca kullandığınız sunucunun php sürümü 6.0.0 olarak belirtilmiş, ben henüz php 6.0.0 sürümü kullanan web sunucusu görmedim ve joomla 3.4.6 nın bu sürümde çalışabileceğine de emin değilim.
Bu nedenle ilk tavsiyem web sunucusunda çalışmanız olmasına rağmen lokal sunucuda çalışmak istiyorsanız AppServ 2.6.0 yerine Wamp Server i kullanmanızı tavsiye ederim.

İyi çalışmalar


ustasmt

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Wamp Server i kurunca sorun düzeldi.
Herhangi bir web sunucum olmadığı için localde çalışmak mecburiyetindeyim. Amacım bu şekilde birkaç proje incelemek. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim.