Joomla 3.6 Siteye Veya Admin Paneline Giremiyorum

Başlatan greatreis, 04 Ağu 2016 04:43:48

« önceki - sonraki »

greatreis

Site adresimi yazdığımda hiç bir hata almaksızın beyaz bir sayfa geliyor ve kalıyor. Aynı şey admin tarafına girmeye çalıştığımda da oluyor.
Sorunun veritabanı bağlantısında olduğunu düşünüyorum.
configuration.php ile denedim sorun çözülmedi.
Ayrıca joomla da oluşturduğumuz makaleleri ftp ile yedekleyebilmem için bir yol varmıdır? attch dosyaları buldum ancak içerik - makale olarak eklediğim yazıları hangi klasöre koyuyor bulamadım?
İlgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
(Not: Ayrıca beğendiğim bir temayı satın aldığımda onu işleyerek isteklerime ve özelliklerimize uygun kullanıma hazır hale ücreti karşılığı getirecek arkadaşlar var mı? )

sanal

Merhaba

Sitenizdeki problemin nereden kaynaklandığını yazdıklarınızdan hareketle tahmin edebilmek mümkün değil, bu sorun bir çok nedenden kaynaklanabilir.
Joomla da oluşturduğunuz makaleler ve tüm içerikler veritabanına kaydedilir, yedekleme işlemi de veritabanı yedeklemesi şeklinde yapılır. Site dosyalarınızı da ftp ile yedekleyebilirsiniz.
Beğenip satın aldığınız bir temayı işlyerek isteklerinize uygun kullanıma hazır hale getirebilecek arkadaşlar var. Bunun için iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar