Bu Konuda Yardım Edebilecek Bilgili Bir Arkadaşımız Varmı

Başlatan casper659, 26 Haz 2016 14:18:10

« önceki - sonraki »

casper659

Forumda araştırdım ama bulamadım. Hemen konuya girmek istiyorum. Beğendigim bir site var aynı temayı buldum internetten ama o sitede aşağıya eklediğim resimdeki menü butonuna mouseyi getirince acılan menüde resimler var ve 5 tane aşşağıya açılırken 3 tanede yan yana menü acılıyor. benim yaptığımda menü liste olarak aşağıya doğru uzuyor ve resimler küçük boyutta. her iki siteye ayit resim ekledim lütfen bana bu konuda bir arkadaşımız yardımcı olsun. okumadığım site yazı kalmadı. Ama sonuç yok...

Kullandıgım joomla yazılımı 2.5 ve kullandığım temanın adı yoo_revista_j25. Aynı şekilde beğendiğim örnek aldığım sitede aynı yazılımları kullanıyor. yani her şey aynı sonuç farklı.



sanal

Merhaba

Temanızda kullanılan menüde muhakkak aşağıya ve yana doğru açılan menü öğelerinin sayısını belirleyebileceğiniz bir ayar bölümü vardır. Şablon yöneticisinden kullandığınız temayı açın ve menü ayarları ile ilgili bölümü burada araştırın.
Sonradan bir ekleme ihtiyacı yapma gereğini hissettim, temanız eski nesil olduğu için bu ayar Ana Menü > Ana Sayfa menü öğesi sayfası içinde de olabilir.

İyi çalışmalar



casper659


İlginiz İçin Teşekkürler. Şimdi Baktım Tema Ayarlarına V.s Bayağı Bir Kurcaladım Ama Nafile. Sizin Söylediğiniz Gibi Tema Ayarları Ve Anamenu Ayarlarını İçeren Pdf Dosyası Yaptım Aşağıdaki Linklere Yükledim. Rica Etsem Kontrol Edebilir misiniz. Bu arada İş deneme yanılma olayına girince aynı versiyorn joomla ve aynı temayı lokal olarak calıstırdım burada işi çözdükten sonra aynı yapılandırmayı yayında olan sitede deneyeceğim. ama her ikisinde,de denemeler yaptım bir türlü beceremedim

http://dosya.co/ltf5ee3dj77r/Anamenu-.pdf.html
http://dosya.co/pvzvuqnmk4t9/General_Sekmesi.pdf.html
http://dosya.co/448jg1u6pmw1/Profil.pdf.html

sanal

Eklediğiniz dosyalarda herhangi bir ayar bölümü görünmüyor.
Bu konuda temayı satın aldığınız firmadan destek almanız daha doğru olacaktır.