Joomla 3.9.10 Yayınlandı

Başlatan sanal, 10 Tem 2019 18:23:49

« önceki - sonraki »

sanal



Joomla projesi geliştirici takımı hatalı olarak yayınlanan Joomla 3.9.9 sürümünün ardından Joomla 3.9.10 sürümünü yayınladılar. Joomla 3.9.10 Joomla 3.9.9 da bulunan çok dilli web sitelerinin şablon stillerini etkileyen bir hatayı ele alan 3.x Joomla serisi için bir hata düzeltme sürümüdür.

Sitelerini Joomla 3.9.9 a güncellemiş ve bu sorunla karşı karşıya kalan kullanıcılar için ÖNEMLİ bilgiler.
Hatalı bir sql güncellemesi nedeniyle içerik dillerine göre şablon stili eşlemesi kayboldu. Ne yazık ki bu kurtarılamaz bir hatadır.
Ne yapabilirsiniz:
Sitenizi Joomla 3.9.10 a yükselterek ve ardından her bir şablon stilini elle düzenleyerek ve Varsayılan Alanı kullanarak istenen dile elle verileri geri yükleyebilirsiniz.
Veya Joomla 3.9.10 a güncelleme yapmadan önce verileri kurtarmak için sitelerinizdeki 3.9.8 yedeklemesini geri yükleyebilirsiniz.

Bu sorun ve çözümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bu JDocs SSS sayfasını okuyun.

Joomla tarafından konu ile ilgili açıklama yaklaşık şu şekilde.
Kullanıcılarımızdan özür dilemek için biraz zaman ayırmak istiyoruz.
Büyük bir hatayı tanıtan bir sürümün her zaman ciddi olduğunu anlıyor olsak da bu durumda hata sitelerden gelen gerçek veri kaybını içeriyordu ve bu bizim için bir tehlike işaretidir.
Gelecekte nasıl iyileştirmeyi hedeflediğimizi detaylandırarak sürüm ve test stratejilerimizi nasıl iyileştirebileceğimizi gözden geçireceğiz ve bu tamamlandığında kullanıcılarımıza rapor edeceğiz.
Bu erken noktada bu hatanın 3.9.9 un gelişimi sırasında ortaya çıktığını ve maalesef 3.9.9 Sürüm Adayı ile 3.9.9 istikrarlı sürüm arasında alınmadığını doğrulayabiliriz.

Joomla! kullanıcılarının sitelerini daha stabil ve güvenli bir kullanım için Joomla! 3.9.10 a güncellemelerini tavsiye ediyoruz.

Güncelleme işleminden önce sitenizin yedeğini almayı unutmayınız.

Joomla 3.9.10 genel sürümü ( İngilizce ) indirmek için tıklayınız.
Joomla 3.9.10 a yükseltme paketini ( İngilizce ) indirmek için tıklayınız.
Joomla 3.9.10 sistem gereksinimlerini öğrenmek için tıklayınız.