joomla 3 k2 facebook sorunu

Başlatan bafralifatih55, 06 Şub 2020 13:02:22

« önceki - sonraki »

bafralifatih55

merhaba arkadaşlar
k2 ile yayınladığım ögelerin altında facebook'ta paylaş, twitter gibi sosyal ikonlar görünmüyor. ayarlarda bu seçenekler aktif. ama halen sosyal simgeler görünmüyor.
bu sorunun bir çözümü var mı?
şimdiden herkese teşekkür ederim.

sanal

Merhaba

Sosyal paylaşım ikonları için bir eklenti mi kullanıyorsunuz veya temanızda bu özellik mevcut mu biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz sorunun nedenini anlamamıza yardımı olur.

İyi çalışmalar



bafralifatih55

merhaba
şablon olarak uzun arayışlar sonucunda bir şablon buldum ve onu kullanıyorum. eğer sorun şablon kaynaklıysa şablon önerebilirseniz sevinirim.
tema olarak shaper_helix3 kullanıyorum. sosyal paylaşım için k2 bileşeninin kendi sosyal ikonlarını kullanmaya çalışıyorum. ancak bütün ayarların açık olmasına rağmen ögelerin içinde sosyal paylaşım seçenekleri maalesef görünmüyor.
başka ne yapmam gerekiyor açıkçası bilmiyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var.
şimdiden teşekkür ederim.

sanal

Merhaba

Helix 3 de Ekelntiler Şablonlar Biçemler den kullandığınız biçeme giriş yaptığınızda açılan sayfada Blog sekmesini tıklayıp aşağıda bulunan Social Share bölümündeki sosyal paylaşım ikonlarının aktif hale getirildiğinden emin olun.
Helix 3 de temanın kendi sosyal paylaşım özelliği bu şekilde aktif hale getirilir.

İyi çalışmalar



bafralifatih55

merhaba
hocam bahsettiğiniz yerde ayarı aktifleştirdim. ancak k2 ile eklediğim yazıların altında facebook butonu hala görünmüyor. bu arada k2 kategori ayarında twitteri açtım. twitter ikonu göründü. ama facebook ikonu açık olduğu halde görünmüyor.
abşka nasıl yapmam gerekiyor acaba?
teşekkürler.

sanal

Merhaba

K2 kategorilerinde ve Helix 3 framework de sosyal paylaşımlar aktif hale getirildiğinde aktif hale getirilen her ikonun görünmesi gerekir.
Kullandığınız helix3 framework ün sürümünün güncel olduğundan emin misiniz son sürümün 2.5.6 olması gerekir.

İyi çalışmalar



bafralifatih55

hocam merhaba
framework sürümünü nereden öğrenebilirim? birde framework güncellemesi yapabiliyormuyuz? nasıl?
teşekkürler.

sanal

Merhaba

Helix 3 framework sürümünü öğrenmek için biçemler den temanızı tıklan en altta sürüm bilgisini görebilirsiniz.
Ayrıca Eklentiler Uyumlu Ekler e giriş yapıp Helix3 - Ajax ve System - Helix3 uyumlu eklerini bularak sürüm numaralarını öğrenebilirsiniz.
Helix 3 güncellemesini Eklentiler - Yönet - Güncelleme sitelerine girip burada bulunan Helix3 - Ajax ve System - Helix3 Framework seçeneklerini aktif hale getirdiğinizde herhangi bir güncelleme olduğunda eklenti güncellemesi olduğunu dair yönetim panelinde bir uyarı görüntülenecektir, güncelleme bileşeninden güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar



bafralifatih55

merhaba
hocam güncellemeler de bir güncelleme görünmüyor. ajax sürüm numaralarını tıklayınca göremedim.
ancak şöyle bir şey yaptım. joomla beyaz temayı etkinleştirip denedim. bu temada da facebook görünmüyor.
k2 eklentisinde bir hata yapıyorum sanırım.
birlikte çözebilirsek menun olacağım hocam. eğer eklenti ile çözmemiz mümkün ise veya farklı bir tema önerebilirseniz sevinirim.
teşekkürler.

sanal

Merhaba

k2 de bir hata yapıyorsanız hangi temayı kullanırsanız kullanın problem devam edecektir.
Sizin için bir sakıncası yoksa www.joomladestek.org/iletisim.html adresinden joomla yönetici paneli bilgilerinizi gönderin kontrol edeyim.
Veya https://extensions.joomla.org/category/social-web/social-share/ adresindeki joomla sosyal paylaşım eklentilerini de deneyebilirsiniz.

İyi çalışmalar



bafralifatih55

hocam
bilgileri paylaştım
teşekkürler.