joomla ana sayfa da herhangi bir makaleye tıklandığında login

Başlatan tozer, 07 Mayıs 2022 16:55:22

« önceki - sonraki »

tozer

joomla ana sayfa da herhangi bir makaleye  tıklandığında login istemesi için ne yapabilirim?? yani yazının bir kısmı görünecek tıklandığında ise oturum açık değilse oturum açmak için login sayfasına gitmesini istiyorum.

tozer


sanal

Merhaba

Yanlış yere yazmadınız içiniz rahat olsun.
Konu ile ilgili joomla nın kendi sitesinde yapılan açıklama mealen aşağıdaki gibi

Kategori blogu veya Öne çıkan makaleler türünde yeni bir menü öğesi oluşturursanız , o sayfada Daha Fazla Oku bağlantılarıyla birlikte bir dizi Giriş metni görüntülenir. Devamını Oku bağlantısına tıklayarak makalenin tamamına ulaşabilirsiniz. Kayıtlı olmayan ziyaretçiler için tam makale görünümüne erişimi kısıtlamak ve yalnızca giriş metinlerini herkesin okuyabileceği şekilde bırakmak yararlı olabilir. Tam makale görünümüne erişimi kısıtlamak için aşağıdakileri yapın:

Düzenleme Makalelere erişimi tek tek kısıtlama
Yönetici arka ucunda oturum açın.
İçerik  →  Makaleler'e gidin .
Makaleyi düzenleyin, Daha Fazla Oku bağlantısı olan makalenin Erişim Düzeyini Kayıtlı olarak ayarlayın (Erişim Düzeyi sütunundaki Genel bağlantısını tıklamanız yeterlidir).
Menü öğesi, Seçenekler sekmesinde, Yetkisiz Bağlantıları Göster'i Evet olarak ayarlayın ve Ayarları kaydedin.

Düzenleme Makalelere Erişimi Global Olarak Kısıtlama
Yönetici arka ucunda oturum açın.
Kayıtlı seviyesini görüntülemek için Kategori(ler)inizdeki makale(ler)i ayarlayın
Kategori(ler)inizi Genel düzeyi görüntülemek için ayarlayın, aksi takdirde kategorinin menü öğeleri oturum açmamış kullanıcılar tarafından görülmeyecektir.
İçeriğe  Git →  Makaleler  →  Seçenekler
'Yetkisiz Bağlantıları Göster': 'Evet' - kullanıcıların, kendi kullanıcı gruplarının erişimine izin verilmeyen Makalelerin giriş metnini görmelerini sağlar
'Giriş Metnini Göster' değerini değiştirin
'Giriş Metnini Göster': 'Gizle' - makalenin tamamı görüntülendiğinde giriş metnini gizler.
'Giriş Metnini Göster': 'Göster' - makale görüntülendiğinde giriş metnini ana metnin üzerinde görüntüler.

(Bu seçenekler, ilgili menü ayarları tarafından veya menü ayarları makale ayarlarını kullanacak şekilde ayarlanmışsa, Makale ayarları tarafından geçersiz kılınabilir) - Bkz. Makale Seçenekleri

Not: Makalelerde devamı olmayan metinler 'giriş metni' olarak değerlendirilir. Yalnızca kayıtlı Makaleleriniz varsa, ancak bir daha fazlasında görüntülenmiyorsa, makaleye bir devamı ekleyin ... aksi takdirde makalenin tamamı tüm kullanıcılar tarafından görülebilir.



İyi çalışmalar