Joomla 4.2.0 ile Joomla 3.10.11 Yayınlandı

Başlatan sanal, 18 Ağu 2022 01:06:26

« önceki - sonraki »

sanal



Joomla projesi geliştirici takımı Joomla 4.2.0 stabil sürümünü ve Joomla 3 den Joomla 4 e geçişte köprü görevi görecek olan Joomla 3.10.11 sürümünü yayınladı.

Bu sürüm, Joomla 4'ün erişilebilir web tasarımındaki yüksek standartlarını sürdürmekte ve heyecan verici yeni özellikler getirerek Joomla'nın kapsayıcılık, basitlik ve güvenlik değerlerini daha da güçlü bir açık kaynaklı web platformunda vurgulamaktadır.

Uaminifu kod adlı Joomla 4.2 ile blog yazarları ve yazarlar, web tasarımcıları, uzantı geliştiricileri ve web ajansları için yeni ve geliştirilmiş özelliklere sahiptir.

Klavye kısayolları
Yeni klavye kısayolları ile zamandan tasarruf edebilir ve daha üretken olabilirsiniz.
Arama alanına atlamak için J + F veya kaydetmek için J + S gibi sitenizin yönetici tarafında yerleşik 9 kısayol vardır.
Ve harika haber şu ki, diğer uzantılar da kendi kısayollarını ekleyebiliyor. Hepsinin bir listesini almak için J + X tuşlarına basın. Tuş vuruşlarının tümü sıralıdır, bu da onları aynı anda basmaktan daha erişilebilir hale getirir.

Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama
Şimdiye kadar Joomla yalnızca İki Faktörlü Kimlik Doğrulama sunuyordu; Multi-factor Authentication ile sitenizin güvenliğini sağlamak için farklı kimlik doğrulama mekanizmaları seçmenize izin verilerek site erişim güvenliğini bir adım öteye taşındı. Yubi anahtarı, Web Kimlik Doğrulaması, doğrulama kodu veya e-posta kodu kullanmayı seçebilirsiniz.


Joomla 4.x kullanıyorsanız Joomla 4.2.0 a güncellemede sorun yaşandığından problem çözülene kadar beklemenizi tavsiye ediyoruz.
Joomla 3.x den Joomla 3.10.11 e güncellemede fayda gürüyoruz.

Güncelleme işleminden önce sitenizin yedeğini almayı unutmayınız.

Joomla 4.2.0 genel sürümü ( İngilizce ) indirmek için tıklayınız.
Joomla 3.10.11 genel sürümü ( İngilizce ) indirmek için tıklayınız.
Joomla 3.10.11 a yükseltme paketini ( İngilizce ) indirmek için tıklayınız.
Joomla 3.10.x ve Joomla 4.2.x sistem gereksinimlerini öğrenmek için tıklayınız.