Joomla içeriklere Tweet yerleştirme

Başlatan senol, 26 Mar 2013 10:05:39

« önceki - sonraki »

senol

Öncelikle bu siteyi henüz yeni fark ettim emeği geçenlere teşekkür ederim. Kısa bir zamandan beri bir özelliği arıyordum bahsedeceğim özellik Wordpress ile mümkün,Joomla ile de mümkün olduğunu bu siteyi keşfedince öğrendim.
Joomla içeriklerimize tweet yerleştirme işleminin nasıl yapıldığını bunun için her hangi bir eklenti kullanımına ihtiyaç olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Kısacası http://www.joomladestek.org/joomla-haberler/159-joomla-3-0-1-yayinlandi.html linkteki yazının alt kısmında yer alan tweet yerleştirme işlemi nasıl yapılmakta.

sanal

Basit bir uygulama, twitter hesabınızda yayınladığınız tweetlerin altında bulunan daha fazlası linki tıklandığında yerleştir linkini göreceksiniz.
Bu linki tıkladığınız zaman size site yayınlama kodunu verecektir.
Bu kodu makalenizin altına ekleyip ( kaynak görünümünde, html ) yayınlayınca tweet iniz görünecektir.



senol

Bu uygulamanın yazı editörlerinde farklılık göstermesi mümkünmü yani TinyMCE editörü kullanıyorum, elde ettiğim kod aşağıdaki şekilde yazı altına ekledim fakat bir değişiklik olmadı.


sanal

Merhaba

Aldığınız kodun eksik olduğunu söyleyebilirim.
Kodu kopyalarken chrome veya firefox kullanmanız yararınızadır.

TinyMCE kod uygulamalarında çoğunlukla problem çıkartan bir editördür, kod uygulaması yaparken ya editör değiştir butonuna tıklayarak işlemi gerçekleştirin veya JCK veya JCE gibi daha gelişmiş editörler kullanın.

Seo için ise herhangi bir kıyaslama yapmadığım için net bir şey söyleyemiyorum.


sanal

#4
Bu konu için örnek verelim.

;
;;;
;



senol

Bilgi için teşekkürler,TinyMCE editörü ile sorun yaşadığımız doğru bu sebeple JCE editör deneyerek denedim ve oldu.